Som startup vet du hur det är. Du har ont om pengar eller så måste du visa din investerare att du är rädd om hennes kapital. Samtidigt vill du ha full kontroll över din produkt. Mellanhänder tenderar att missförstå och processer kan bli långdragna och felvända. Dessutom vill du kunna gå in och göra dina ändringar när du vill och var du vill. Och helst ska det inte kosta något.

Med JooSDigital är det precis vad du får. Tillsammans med vår fria support får du ett eget team som du kontrollerar i ett enkelt verktyg. Varje seriös startup kan sköta det här själv och spara in dyra mellanhänder. Vi ger dig professionella utvecklare för en mycket låg kostnad. Inte ett enda kostnadspåslag
utöver det. Vi kräver inga andelar eller annat av ditt bolag. Du styr ditt företag och din utveckling helt på egen hand. Men då du behöver hjälpen finns den där på svenska och helt kostnadsfritt. Och den dag du behöver uppdatera din produkt finns ett team som kan den lika bra som du Hjälp då du behöver det när du behöver det till Sveriges lägsta priser där du själv har full kontroll. Dessutom har vi en prisgaranti. Hur låter det?

Oh – two more things

Om du verkligen vill ha traditionell svensk projektledning så har vi det också. För halva priset av svenska priser. Dessutom så erbjuder viss fri konsultation till start ups och kan kostnadsfritt vid behov hjälpa er med Almi förstudiemedels ansökan. En ansökan som faktiskt kan ge dig en avbetalningsfri summa stor nog att täcka din utveckling hos oss.

Och en sista sak – bara för att vi älskar utmaningar och startups: vi erbjuder en kostnadsfri första konsultation i marknadsföring av din produkt då vi kommit en bit på väg. Utmaningen för dig är inte så mycket att utveckla appen som att få den att landa hos kunden. Vi har erfarenhet av marknadsföring på flera nivåer inom digitala produkter och tänker annorlunda. Ingen leverantör kommer hjälpa dig med det här. Men vi vill bara helt transparenta och älskar entreprenörskap så vi tar dig gärna med på resan.

Vi ser dig som en partner mer än en kund!